Saturday, August 20, 2016

Manfaat Kecambah Kacang hijau Atau Tauge

Mongetes verdes contenen molta o vita menys A, B, C i alguns d'absenta poc essencial per beure, com ferro, magnesi i potassi, una gran quantitat de proteïnes i fibra.
alguns d'aquests nutrients es fa malbé a pemannasan mentre que la cuina estava en marxa, i mongeta mengkonsu'msi en forma crua no és bo. Keacambah o germinats són la millor solució per resoldre aquell problema.
Brots o germinats es manté la seva BV contingut nutricional, tot afegint el nutrient beneficiós, kandun'gan i també més memmngkinkan a consumir germinats en lloc de consumir-lo en la forma o utilitat llavors verdes.
la prosa també és fet o poc Artemisa, enzims i vita si més no, ser un formulari o assimilació al nostre cos. amb cerna fàcilment marcades en comparació a consumir les llavors de pèsol verd.
A diferència d'altres vegetals que disminueix el valor o el seu valor nutritiu, brots o germinats de llavors o qualsevol nen, així conservant els nutrients arriben a konsumsinya.

En brots respecte o prosese o germinats afegir vita min D i vitamina K, que no es troba en les llavors o mung bean
Així germinats contenen proteïnes completes, vita almenys A B C D i K, àcid fòlic i alguns altre petits potassi Ajenjo, beure, ferro i zinc.
Assegureu-vos de desar els germinats a la nevera, treure els germinats són rata en que possiblement contaminats amb el bacteri perjudica el cos.
Ddemikianlah alguns o
http://jackyfullonline.blogspot.co.id/2016/08/manfaat-kecambah-kacang-hijau-atau-tauge.html

No comments:

Post a Comment